BUDAPEST, XIII. REITTER FERENC UTCA 66-68. sz. épület
71 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ

Az ingatlan Budapest XIII. kerületében, a Reitter Ferenc utca 66-68. szám alatt helyezkedik el.
Környezetében, a központi helynek köszönhetően lakóingatlanok, üzletek, szolgáltató helyek, szórakozási lehetőségek találhatóak.

A Reitter Ferenc utca lakói, a központi elhelyezkedés miatt rendkívül jól el tudják érni Budapest bármely részét. Öt perc alatt gyalogosan elérhető az Istvánteleki és az Angyalföldi vasútállomás, Lehet tér, illetve Újpest-központ felé közlekedő 12-es és 14-es villamos, Káposztásmegyer felé (ahonnan az M0 körgyűrű elérhető). Innen 15 perc alatt elérhető a 4-6-os villamos a 12 és a 14-es villamossal, ami csatlakozik a budai fonódó villamosokhoz.

Az épületet zártsorúan terveztük. Az utca zártsorúan az építési vonalon, előkert nélkül építve. A személygépkocsik behajtására a mélygarázsba a Reitter F. utca felől garázskapus behajtót terveztünk. Az utcavonalon közvetlenül előkert nélkül építünk. A telek közbenső telek, mindkét oldalon tűzfalasan csatlakozunk az utcafronton a meglévő épületekhez. Az épület mögött a hátsókert tervezett mérete 8,125m.

Az épületben az I-IV. emeleten 14-14 lakás kerül kialakításra. A tetőtérben 9 lakást, a földszinten 6 lakást helyeztünk el. A földszinten a bejárati szokásos funkciók (kukatároló, előcsarnok, kerékpártároló, stb.), és gépkocsitároló (13 parkolóhely) kap helyet. A pinceszinten szintén gépkocsi tárolót (58 parkolóhely) tervezünk, elektromos autó töltési lehetőséggel. Az épületben két lift fog üzemelni.